Tulla

Kemi shume lloje tullash: nga tulla per mure, tulla per soleta, tulla dekorative, tulla aspirimi per guzhina, per oxhake etj.

Me poshte gjeni disa nga llojet e tullave qe ne kemi ne stok, klikoni ne foto per te pare foton me te madhe.

Tulla te ndryshme.

Tulla Termike me 27 vrima 20X25X25 qe zakonisht perdoret per mure te jashtme.

Tulle ndarese me permasa 8X25X25, perdoret per mure ndarese.

Tulla per aspirim guzhine (per izolim te tubit te ajrosjes dhe nxjerrjes se avullit)

Tulle Lezhe, permasat jane 12X14X24, ka 31 vrima dhe perdoret per mure mbajtese dhe ndarese.

Per soleta me traverta.

Dekorative, me ngjyre si te verdhe /boje kafe e cilet.

Tulla Lezhet me 24 vrima. Permasat jane 12X14X24, ideale per mure mbajtese.

 

 

Tulla solete te prodhuara nga EdilCentro, perdoret per traverta solete per shtepi.

Tulla dekorative te kuqe, perdoren per oxhake, ballkone, avlli ose thjesht dekorime.