Produktet Tona


Shumellojshmeri, korrektesi dhe cmime konkurruese!

Ne anen e djathte kemi vene disa nga dhjetra produktet dhe materialet e ndertimit qe ne kemi ne disponim.

Edhe po nuk e patem ne stok, na telefononi 068 405 9432 dhe ne shumicen e rasteve e marrim dhe ua sjellim me cmime teper te volitshme.

Pse MaterialeNdertimi.al

Kompania MaterialNdertimi.al nga Simon Mirashi eshte ne kete biznes thuajse qe nga ditet e para te Democracise. Fillimisht duke nisur vetem me blloqe te bere ne menyre artizanale (sic kane qene kohet atehere), tani kemi ne stok dhjetra e dhjetra materiale dhe produkte ndertimi si cimento, gelqere, rere, zhavorr, polisterol, tjegulla, tulla, gozhda, materiale hidroizoluese, termoizoluese etj etj.

Produkti me i njohur i yni eshte blloku i betonit, tani i perfeksionuar dhe qe ndoshta jeton mbi 50 vjet pa u suvatuar. Gjithashtu bejme vete edhe shtylla betoni per vreshta, rrethim etj. E mira eshte se mund te porosisni gjithcka me nje telefonate dhe u vjen ne ceshtje oresh.

Pozicioni yne ne Autostraden Lezhe-Shkoder dhe ne zemer te Zadrimes na jep mundesi qe te mbulojme gjithe Lezhen dhe nje pjese te mire te Shkodres ne nje kohe rekord.

  • Colacem

Na telefononi: 068-405-9432 ose 067 226 1190

Kompania jone ofron materiale ndertimi si blloqe betoni–te prodhuara me teknologjine me te fundit Italiane–tulla, hekur, tjegulla, çimento, grafiato, materiale termoizoluese, hidroizoluese, rere, zhavor, gelqere etj., me çmime shume te favorshme dhe me sherbim te shpejte ne te gjithe Lezhen. Jemi te hapur 7 dite ne jave, thuajse gjithcka e kemi ne magazine me bollek dhe mund ta transportojme sot.

Transportim Falas

Ne transportojme, falas, dhe mbrenda dites ne Lezhe, Piraj, Balldren, Gjader, Shengjin, Ishull Lezhe, Ishull Shengjin, Kallmet, Rraboshte, Merqi, Dajc, Blinisht, Kakarriq, Gocaj, Torovice, Malecaj, Zejmen, Gajush, Koder Marlekaj, Manati, Baqel, Zojz, Gramsh, Kukel, Kodhel, Fishte, Troshan, Rrile, Koterr, Krajne, Mabe, Barbullush, Hajmel, Nen-Shat, Gryke Manati, Shenkoll etj. Per c’do pyetje, sugjerim apo per cmime, kontaktoni Simon Mirashin me 068-405-9432, ose 067-226-1190 -Simoni. Ne ndodhemi ne autostraden Lezhe-Shkoder, Km 9, majtas, midis rruges se Kallmetit dhe te rruges se Pirajve.